КНУ ім. Т.Шевченка Економічний факультет КНУ ім. Т.Шевченка  
КНУ ім. Т.Шевченка Економічний факультет КНУ ім. Т.Шевченка

Просимо вибачити за те, що деяка інформація застаріла, відсутня або не повністю відредагована. Це пов'язано з реорганізацією сайту.
3-го вересня Ви зможете побачити нову версію.

 
27.05.2005 ||  Зустріч з Богданом Гаврилишиним

25 травня 2005 р, о 10:35 в актовій залі економічного факультету відбулася зустріч з професором Богданом Гаврилишиним — доктором економіки Женевського університету (Швейцарія). Почесний Доктор Права в Університеті Иорку (Торонто, Канада), Університету Альберти (Канада), Заслужений діяч науки і техніки України.

читати далі

 
27.05.2005 ||  Матбій. Тур другий

Після запеклих чотирьохгодинних двобоїв до наступного фінального туру вийшли дві команди. Ними стали:

Економічна кібернетика-5 і Збірна №3: ЕП-3 + ЕК-3

читати далі

 
20.04.2005 ||  Бунгівські читання

Шановні колеги!
Оргкомітет запрошує вас взяти участь у міжнародній науковій конференції «М.Х.Бунге – видатний вчений, педагог, державний діяч» (Бунгівські читання), яка відбудеться 11 12 травня 2005 року на економічному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

читати далі

 
20.04.2005 ||  Конференція "Business Approach"

23 квітня на нашему факультеті відбудеться конференція для студентів «Business Approach»
Business Approach – це низка тренінгів та кейсів, які проводитимуть професійні тренінгові компанії та представники провідних компаній.

читати далі

 
18.04.2005 ||  «Королева Університету – 2005»

Чарівні Леді!
Заповніть анкету і прийдіть з нею на кастинг конкусру «Королева Університету – 2005», що відбудеться 19 квітня о 17:30 в актовій залі Червоного корпусу.

Завантажити анкету

 
08.04.2005 ||  «Мат Бій – 2005». Перші результати

Після тривалих боїв до наступного туру потрапили такі команди-переможниці:

  • Економічна кібернетика - V
  • Економічна кібернетика - I
  • Економіка підприємства - IV
  • Збірна №3: ЕП-III, ЕК - III

читати далі

 
30.03.2005 ||  «Містер економіст – 2005». Результати конкурсу

В п'ятницю, 1 квітня відбувся черговий щорічний конкурс "Містер Економіст". Як ми і попереджали, вільних місць не було і глядачам, що забарилися, прийшлося стояти. Наші хлопці як завжди були на висоті. Шестеро хлопців три години тримали на собі увагу всього залу, хвилі кмітливості та дотепності накривали глядачів з головою. Журі було дуже важко визначити переможця серед цих справді талановитих хлопців, тому титули дісталися всім.

читати далі

 
31.03.2005 ||  «Мат Бій – 2005»

Існує лише один спосіб вижити в сучасному світі, такому загадковому, жахливому і водночас прекрасному – бути воїном.

Вперше на нашому факультеті відбудеться бій для знавців математики – Мат Бій. 2 квітня на економічному факультеті 50 інтелектуалів зійдуться для визначення, хто з них є кращим.

 
30.03.2005 ||  «Містер економіст – 2005»

Усі пам’ятають яскравий конкурс «Міс Економістка», який нещодавно було проведено на нашому факультеті. Але невтомні хлопці-економісти також планують довести, що факультет може пишатися не лише чарівними дівчатами.

1 квітня, о 13 годині у актовій залі кращі представники університету довідаються, що таке справжні випробування.

читати далі

 
22.03.2005 ||  Змагання з бадмінтону та тенісу

22 березня 2005 року пройшли університетські змагання з бадмінтону. Цього дня також відбулися університетські змагання з настільного тенісу.

У змаганнях з обох видів спорту брали участь команди економічного, біологічного, механіко-математичного, юридичного факультетів, факультету кібернетики та Військового інституту.

читати далі

 
 
Мапа сайтуНаписати листа
Пошук
Архів новин

Вітаємо

5 липня у приміщенні Білоруського державного економічного університету відбулася церемонія нагородження переможців Міжнародного конкурсу студентських рефератів зі страхування.
Автор роботи, що зайняла перше місце — Олександр Перцовський, студент економічного факультету КНУ ім. Т. Шевченка, був премійований стажуванням у Лондоні.
Детальніше на сайті www.biu.by

Вітаємо

Літош Галину Михайлівну, яка посіла 1 місце у Всеукраїнській студентській олімпіаді зі спеціальності «Менеджмент організацій» за рівнем «базова вища освіта».
Бажаємо успіхів у подальшому навчанні!

Запрошуємо

8 червня 2005 року о 14.00 годині в аудиторії 203 на засіданні спеціалізованої Вченої ради Д.26.001.12 КНУ ім. Т. Шевченка відбудеться прилюдний захист кандидатської дисертації Баженової Олени Володимирівни на тему: «Економіко-математичне моделювання економічної безпеки України» та кандидатської дисертації Чередниченко Ольги Миколаївни на тему: «Непряме оподаткування в Україні на шляху інтеграції до Європейського Союзу».
Детальніше

Запрошуємо

Запрошуємо до участі у 1st Jean Monnet Summer School «International Environment and the European Union», що проходитиме 4-16 липня 2005 року на економічному факультеті Університету Рієка (Хорватія). Детальніша інформація за адресою: http://www.efri.hr/english/

Запрошуємо

Запрошуємо до участі у 10-й Міжнародній конференції «The Problems of Economic Integration of Ukraine into the European Union: International Services Markets and Ukraine», що проходитиме 22-24 вересня 2005 року у м. Ялта (Крим). Робочі мови конференції: українська, російська, англійська, німецька. Детальніша інформація за адресою:

Навчання у Німеччині

Навчання протягом осіннього семестру 2005/06 в Університеті прикладних наук м.Шмалькальден (Німеччина).
Детальніше

Вітаємо

Базилевича Віктора Дмитровича, декана економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, доктора економічних наук, професора з Днем народження.

Відбір претендентів

National Council of Economic Education (NCEE, Нью-Йорк, США) оголошує відбір претендентів на Training of Writers Program з 19 по 24 вересня 2005 р. Всі витрати на проїзд, проживання та харчування бере на себе NCEE.
Останній термін подачі документів 15.07.05.
Детальніша інформація на сайті: http://www.ncee.net

Міжнародна конференція

Варшавський сільськогосподарський університет (Польща) запрошує на Міжнародну конференцію «Quantitative Methods in Economic Research», що відбудеться з 19 по 20 вересня 2005 р. у м.Варшава, Польща. Детальніша інформація за адресою: pancake.sggw.waw.pl/mibe/indexEng.htm

Курси французької бізнес-мови

На двотижневих курсах в Страсбурзі з 17.07.05 по 30.07.05 ви зможете підвищити рівень французької, відвідати Раду Європи, ознайомитись із Страсбургом та Ельзасом.

Магістерська програма

Магістерська програма з економіки Національного університету «Києво-Могилянська академія» запрошує до вступу студентів на дворічний курс навчання. Додаткова інформація: http://www.eerc.kiev.ua/, e-mail: тел:+380 44 4928012


Запрошуємо

Курси польської мови на кафедрі полоністики Інституту філології КНУ імені Тараса Шевченка оголошують набір студентів.
Заняття проводяться щочетверга о 14:00 у жовтому корпусі університету:
бул. Т.Шевченка 14, кімн.97
тел. 239-3431
Завідуючий кафедрою - Радишевський Ростислав Петрович


Наше відео

Вакансії для студентів

Інформація для абітурієнтів

Цікава статистика

Розклад занять

Містер Економіст-2005

Міс Економістка-2004

Лист адміністратору: 
© Економічний факультет КНУ ім. Т. Шевченка, 1998–2005
Розробка: Інтернет системи
Останнє оновлення: 25.04.2005