:: Головна     :: Архів
19.11.2004  ||Конкурс "Міс економістка - 2004" сьогодні!

Сьогодні відбувся щорічний конкурс "Міс економістка - 2004". Цього року конкурс перетворився на справжнє свято. Найкращі дівчата факультету змагалися за звання "Міс". Переглядаючи фоторепортаж цієї події, ви можете відчути неповторну енергію молодості та краси, якою була наповнена атмосфера залу.

Дар'я Федоренко Ольга Тімофєєва Марія Гурбик
Міс економістка
Дар'я Федоренко
I віце-міс
Ольга Тімофєєва
II віце-міс, Міс глядацьких симпатій
Марія Гурбик

09.11.2004  || План проведення наукових конференції на економічному факультету в 2005 році

План проведення наукових конференції на економічному факультету в 2005 році

22.09.2004  || Вітаємо усіх з Днем економічного факультету!

24 вересня 2004 року День економічного факультету! Усіх вітаємо зі святом!

Програма урочистих заходів, присвячених Дню економічного факультету 24 вересня 2004 року

14.09.2004  || Вітаємо усіх з 170 річницею Київського національного університету!

З 15 по 18 вересня 2004 року свій 170-річний ювілей святкує найкращий, найбільший та найстаріший вуз України Київський університет імені Тараса Шевченка. Заснований у 1834 році, університет пройшов великий і складний шлях, зробив неоціненний внесок у розвиток духовності України. За 170 років свого існування він став осередком, де плекаються передові ідеї і готується національна інтелігенція, де панує волелюбний дух. За роки свого існування університет підготував понад 300 тис. фахівців та понад 25 тис. кандидатів і докторів наук.

Програма ювілейних урочистостей з відзначення 170 річниці Київського націoнального університету імені Тараса Шевченка 15-18 вересня 2004 року

Розроблено символіку економічного факультету

Докладніше...

Промова декана економічного факультету з приводу 60-річчя економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка

Шановні друзі, колеги, представники економічної родини!

Щиро вітаю Вас з 60-річчям економічного факультету!

    Наш факультет має давню історію та славні традиції, є провідним в Україні з підготовки кадрів економістів та менеджерів найвищої кваліфікації.

    За час існування факультету підготовлено понад 7 тисяч кваліфікованих фахівців. На сьогодні економічний факультет є авторитетним, потужним навчальним, науково-методичним, інтелектуальним центром загальнодержавного та міжнародного рівня.

    Проблеми системної трансформації нашого суспільства, розробка ефективних антикризових стратегій, формування соціально орієнтованих ринкових відносин, перспективи інтеграції України у світове господарство в умовах глобалізації - вирішення цих завдань потребує посилення наукового підходу до вивчення трансформаційних тенденцій та формування сучасної парадигми економічної теорії як необхідної передумови економічного прогресу в Україні. В свою чергу, це зумовлює необхідність підготовки нової генерації фахівців, не заангажованих ідеологічними штампами командно-адміністративної економіки, з ґрунтовною фундаментальною економічною підготовкою, здатних здійснювати наукові дослідження, використовувати інноваційні підходи та вільно орієнтуватися в інформаційному просторі.

    Потужна матеріально-технічна база, висококваліфікований науково-педагогічний склад, сучасне комплексне науково-методичне забезпечення навчального процесу дозволяє факультету готувати фахівців на рівні європейських стандартів, здатних реалізувати потенційні можливості українського суспільства до стабільного економічного зростання в ХХI столітті, знаходити адекватні рішення на виклики світової глобалізаціі.

З найкращими
побажаннями,
декан економічного факультету д.е.н., проф. В.Д. Базилевич

  Конкурсантки "Міс економістка - 2004"

Дар'я Федоренко
"МЗЕД" 2 курс ІМФ

Єкатерина Плахотіна
"Фінанси" 4 курс

Єкатерина Чекирда
"Фінанси" 4 курс

Ірина Макогон
"Економіка підприємства" 1 курс

Марія Гурбик
"Фінанси" 4 курс

Ольга Березняк
"Фінанси" 3 курс

Ольга Тімофєєва
"Економічна теорія" 2 курс

Христина Лещук
"МЗЕД" 1 курс ІМФ

Юлія Мішагіна
"Менеджмент організацій" 2 курс

  Запрошуємо

Курси польської мови на кафедрі полоністики Інституту філології КНУ імені Тараса Шевченка
(зав. кафедри Радишевський Ростислав Петрович)
оголошують набір студентів.
Заняття проводяться щочетверга о 14:00 у жовтому корпусі університету:
бул. Т.Шевченка 14, кімн.97, тел. 239-34-31



  Вітаємо

Базилевича Віктора Дмитровича, декана економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, доктора економічних наук, професора з присвоєнням звання Заслуженого діяча науки і техніки України



  Вітаємо

Черваньова Дмитра Миколайовича, директора Інституту менеджменту та фінансів при Київському національному університеті імені Тараса Шевчена, доктора економічних наук, професора, члена-кореспондента Академії педагогічних наук України, Заслуженого діяча науки і техніки України з нагородженням Почесною грамотою Кабінету Міністрів України за багаторічну сумлінну працю на освітянській ниві.



Пошук по сайту

Режим пошуку:
"та" "або"
 
© Економічний факультет КНУ ім. Т. Шевченка, 2004
Лист адміністратору: [email protected]
Останнє оновлення: 20.11.2004
Дизайн: «Інтернет системи»